annacarina

att älska världens alla hörn -år 2013 spenderas i Los Angeles

söndag igen

Kategori: Allmänt

Jaha, då var den här helgen slut då. Shit vad veckorna går... Min helg började iförsig i onsdags, har varit smockfullt med roligheter sen dess, det gillar jag.
 
Igår kom det 13 svenskar till mitt nya casa och vi hade party. Det var himla skoj. Kvällen slutade med jacuzzi och att jag kom tillbaka hem fem imorse, inte ok iförsig. Det får nog bli en tidig kväll ikväll för sömn har jag inte överflöd av efter den här veckan. 
 
Imorgon har jag fullt upp med plugg hela dagen och det känns lite ångestladdat. Men det ska nog gå bra, det är bara att bita i det sura äpplet eftersom jag har försummat skolan i förmån för festligheter. Skärpning kommande vecka! 
 
Imorse gick jag, Alexa, Geraldine och Julie till Drake stadium på campus och tränade. Ett stort friidrottsstadium med läktare och höga trappor att springa upp och ner i. Jag sprang i alla trappor upp och ner (burn) och även 5 varv på banan så det blev 2 km plus alla trapporna. Sen gjorde jag situps, armhävningar, rygglyft och utfall, kalorierna från helgen är bortblåsta! Tog inga bilder för jag orkade inte ta med mig mobilen men återigen är min vardag som hämtad ur en film, oh yeah.
 
Jag och mina roomies har även varit och storhandlat på Ralphs, det fick inte plats i kylen..
 
- AJ

Kommentarer


Kommentera inlägget här: