annacarina

att älska världens alla hörn -år 2013 spenderas i Los Angeles

Drai's

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag på kändisklubb. En nattklubb i Hollywood som heter Drai''s. För att komma in där utan att betala en halv årslön (och nej, vi brudar betalar INTE för att gå på klubb i Hollywood) så måste man ha lite kontakter. Som tur är råkar ju jag ha det :) Det går till såhär:
 
- Fråga din kontakt på en annan nattklubb om han har någon kontakt på den nattklubben som du vill till. Ja, det har han. Sen får du ett telefonummer till en promoter på rätt nattklubb och blir ombedd att skicka en bild på dig själv (alltså en vanlig bild, faceshoot, inget annat skumt..) och blir eventuellt godkänd. De vill bara ha snyggt klientel på sina klubbar... Spännande va?! NOT! Man får inte vara rädd att bli turned down, haha. Men det blev iaf en bild och nu står vi på listan för ikväll och kommer förmodligen ha en av våra coolaste kvällar ever. 
 
VARNING: Åk inte till Hollywood med utgångsplaner om du inte pallar ytlighet. Du får antingen stå ut med att bli granskad eller så får du vara snorrik, då kommer du in ändå. That's the life here, deal with it or go home!
 
- Saturday night fever
lånad från google

Kommentarer

  • Carina Johansson säger:

    OJ va fint

    2013-07-13 | 22:24:22

Kommentera inlägget här: